Over Dit is mijn hof.

Ondernemers, inwoners, maatschappelijke organisaties en de gemeente doen samen veel om Hof van Twente verder te versterken. Een sterk gebied betekent goede voorzieningen, werkgelegenheid, gemeenschapszin en een prettige omgeving om in te leven. Om dat te bereiken, willen ondernemers en organisaties Hof van Twente graag ‘op de kaart zetten’. Maar hoe? En bij wie?

Die vragen waren voor de gemeente aanleiding om te starten met een project Profilering Hof van Twente. Samen met regionale partners, betrokken partijen en inwoners is een herkenbaar profiel voor De Hof opgesteld. Dat profiel is het uitgangspunt bij de promotie die betrekking heeft op het gebied Hof van Twente en het vasthouden en aantrekken van bewoners, bedrijven en bezoekers.

Begin 2018 wordt op basis van dit profiel en de marketingstrategie de zelfstandige organisatie ‘HofMarketing’ opgericht. Deze organisatie gaat de marketing voor Hof van Twente verzorgen op het gebied van wonen, werken, recreëren en omgeving.

Meer weten? Download hier de flyer (samenvatting) of het complete rapport Profilering Hof van Twente.

Profiel Hof van Twente
 

In Hof van Twente vind je nog het kenmerkende coulisselandschap waar landbouw, recreatie, wonen en werken naadloos worden ingepast. Ondernemers zijn maatschappelijk betrokken en dragen bij aan werkgelegenheid en een duurzame samenleving, inwoners voelen zich onderdeel van een gemeenschap en mensen wonen niet naast maar met elkaar (noaberschap). Toeristen en bezoekers zijn welkom en krijgen van mensen in de Hof nog oprechte aandacht.